Varianta romana English version
Babel Lenguas S.R.L. - , Tel. +40 733 377167

Organizare de evenimente

Pe langa serviciile de traduceri si interpretariat, va oferim o gama variata de servicii de organizare de evenimente business.

Echipa Babel Languages va poate ajuta la organizarea de:
 • Vizite oficiale
 • Conferinte
 • Congrese
 • Seminarii
 • Team Building si Training-uri
 • Lansari de produse si servicii
 • Schimburi de experienta, Stagii de practica cu participanti internationali
In cazul in care evenimentele dumneavoastra au o participare internationala, va putem pune la dispozitie servicii de interpretariat si aparatura tehnica necesara, servicii de catering, campanie de promovare a evenimentului, servicii IT si va putem ajuta in gasirea celei mai potrivite locatii pentru evenimentul respectiv.

Bugetul si detaliile evenimentului vor fi stabilite de comun acord cu clientul, astfel incat fiecare eveniment sa fie impecabil organizat, oferind clientilor nostri si participantilor la eveniment un cadru de afaceri situat la cele mai inalte standarde.

Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati prin telefon, e-mail sau completand formularul de pe pagina noastra web.

Daca doriti sa inchiriati echipamente pentru traducerea simultana pentru o conferinta, va rugam sa aveti in vedere urmatoarele:
 1. data exacta a evenimentului (nr. de zile)
 2. locatia
 3. numarul de participanti
 4. cate limbi straine se vor vorbi la conferinta
 5. marimea salii
 6. numarul de vorbitori
Inainte de eveniment este recomandat:
 1. sa luati cat mai repede legatura cu noi pentru a rezerva traducatorii si echipamentul pentru traducerea simultana;

 2. sa puneti la dispozitia traducatorilor mapa cu materialele care vor fi prezentate la conferinta (prezentarile vorbitorilor, alte materiale conexe) cu minim 3 zile inainte de inceperea evenimentului;

 3. sa existe o vizibilitate directa asupra salii si a vorbitorilor sau exceptional prin intermediul unui televizor sau ecran.

 4. Sa tineti seama de durata evenimentului. Pentru actiunile care depasesc 30 de minute, este necesara prezenta a doi interpreti cu timp efectiv de lucru de 6 ore / zi.