Varianta romana English version
Babel Lenguas S.R.L. - , Tel. +40 733 377167

Interpretariat

Asiguram servicii de interpretariat simultan si consecutiv in limbile: ENGLEZA, FRANCEZA, GERMANA, ITALIANA, SPANIOLA, MAGHIARA, pentru diferite evenimente, conferinte, intalniri de afaceri, prezentari, negocieri si evenimente business. Pentru celelalte limbi oferim doar servicii de traducere si in cazuri speciale, la cererea clientului, putem gasi interpreti si pentru limbile mai putin folosite.
Echipa noastra este formata din interpreti cu experienta, care au participat la diverse evenimente din tara si internationale.

Tipuri de interpretariat:

  • Interpretariatul consecutiv

    Redarea orala a mesajului exprimat de un vorbitor, dupa incheierea unei fraze sau a unei idei exprimate de vorbitorul respectiv.
  • Interpretariatul simultan

    Redarea orala de catre interpret a unui mesaj transmis in sala de conferinte, in acelasi timp cu vorbitorul, cu echipament de interpretare simultana.Inainte de eveniment este recomandat:
  1. sa luati cat mai repede legatura cu noi pentru a rezerva traducatorii si echipamentul pentru traducerea simultana;

  2. sa puneti la dispozitia traducatorilor mapa cu materialele care vor fi prezentate la conferinta (prezentarile vorbitorilor, alte materiale conexe) cu minim 3 zile inainte de inceperea evenimentului;

  3. sa existe o vizibilitate directa asupra salii si a vorbitorilor sau exceptional prin intermediul unui televizor sau ecran.

  4. Sa tineti seama de durata evenimentului. Pentru actiunile care depasesc 30 de minute, este necesara prezenta a doi interpreti cu timp efectiv de lucru de 6 ore / zi.